Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 ŞÜPHELİ YAKALANDI

        Adana´da sahte çek ve paravan şirketlerle piyasayı ve bir bankayı 37 milyon 845 bin lira zarara uğratan dolandırıcılık şebekesine yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı verilen 22 kişiden, aralarında bankanın eski kadın şube müdürünün de bulunduğu 18´i düzenlenen eş zamanlı baskınlarda yakalandı. Adreslerinde bulunmayan 4 şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

        Adreslerde yapılan aramalarda 1 milyon 275 bin 500 TL değerinde 30 çek ve fotokopileri, 347 bin 500 TL değerinde 25 senet, 800 euro, 2 farklı şirkete ait kaşe, fatura ve vergi levhası, 9 pos cihazı ve 8 farklı kişiye ait kredi kartı ele geçirildi. Emniyete götürülen şüphelilerin sorguları sürüyor.Anıl ATAR-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Anıl ATAR

        2021-09-22 13:40:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler