Adana Lezzet Festivali damaklarda iz bırakmaya hazırlanıyor
Adana, eşsiz lezzetleriyle bir kez daha yüz binlerce misafirini kendisine hayran bırakmaya hazırlanıyor. Bu yıl 7'nci kez düzenlenen Adana Lezzet Festivali, Adana Valiliği'nin ev sahipliğinde, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla 6-8 Ekim tarihlerinde misafirlerini ağırlıyor
ABONE OLAdana Lezzet Festivali Basın Toplantısı’nda Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana’nın her anlamda müthiş bir potansiyeli olduğunu ifade ederek konuşmasına başladı.
Vali Köşger, Adana’nın hem tarımda hem de sanayide önemli bir gücü olduğunu belirtti. Adana’nın aynı zamanda önemli bir turizm potansiyeli taşıdığını söyleyen Vali Köşger, sadece 40 dakika mesafede denize ve sahile ulaşıldığını, yaylaya çıkılabildiğini, dağ turizmine elverişli olduğuna dikkat çekti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ