Tut jandarma komutanlığı yeni hizmet binası hizmete girdi
Adıyaman Valisi Osman Varol, Tut ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Bilişim, haberleşme ve teknik altyapı açısından günümüz teknolojisine uygun şekilde inşa edilen hizmet binasının, modern yapısıyla dikkat çektiği belirtildi. Yeni binanın, vatandaşlara daha hızlı ve etkin güvenlik hizmeti sunulmasına katkı sağlaması hedefleniyor.
Vali Varol, çağdaş standartlara uygun olarak tasarlanan binanın, hem personelin çalışma şartlarını iyileştireceğini hem de ilçe genelinde güvenlik hizmetlerinin kalitesini artıracağını ifade etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.