Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Afyonkarahisar'da tamirhanede fren köpüğü patladı: 1 ölü | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, saat 20.30 sıralarında Emirdağ-Bolvadin karayolu Taşıyıcılar Kooperatifi tesisinde meydana geldi. Fren körükleri arıza yapan TIR´ın şoförü, tamir için usta çağırdı. Bozulan fren körüğünü onarmaya çalışan Yasin Akgün, arızanın giderilmesi için TIR´ın altında çalışmaya başladı.

        DHA'nın haberine göre; Akgün'ün çalıştığı esnada fren körüğü gürültüyle patladı. Patlamayla birlikte yerinden fırlayan körükteki yay, Akgün´ün vücuduna isabet etti. Çöken aracın altında ezilerek sıkışan Yasin Akgün, olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Akgün´ün cenazesi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Emirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Yasin Akgün´ün, Emirdağ´a bağlı Gömü Belde Belediyesi´nde zabıta görevlisi olarak çalıştığı, zaman zaman da tamircilik yapan babasına yardımcı olduğu öğrenildi. Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ