Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI’da hava sıcaklığı sıfırın altında 23 dereceye kadar düştü. Kentteki süs havuzları dondu. Bazı sürücüler, araçlarını naylon ve brandalarla sararken, binaların çatılarından sarkan buzların boyu 2 metreye ulaştı.

        Ağrı'da kar yağışı sonrası dondurucu soğuklar etkili olmaya başladı. Meteoroloji verilerine göre gece Ağrı merkezde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 23 dereceye düştü. Kent merkezinde iş yerlerinin önünde bulunan süs havuzları tamamen buz tuttu. Binaların çatılarından sarkan buzların boyu 2 metreyi geçti. Yüksek binalarda kar kütlelerinin düşme ihtimaline karşı şeritlerle binaların etrafında güvenlik önlemi alındı. Çatılardan sızan suların donmasıyla kaldırımlar ve yol kenarlarındaki çöp kovaları tamamen buzla kaplandı. Bazı sürücüler araçlarını branda ve naylonlarla sardı.

        Meteoroloji verilerine göre dün gece Ağrı kent merkezi ve ilçelerde en düşük sıcaklıklar şöyle gerçekleşti:

        Ağrı merkez -23,0, Diyadin -17,3, Doğubayazıt -14,2, Eleşkirt -16,3, Hamur -22,1, Patnos -21,1, Taşlıçay -21,4, Tutak -24,8.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler