Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ahmet Tatlıses: Biyopsi sonucunu bekliyorum - Magazin Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Ahmet Tatlıses, şu sıralar sağlık problemleriyle mücadele ediyor.

        SEVENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

        Geçtiğimiz hafta Ulus'taki bir özel hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses, son sağlık durumunu açıkladı. Konuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yapan Ahmet Tatlıses, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.

        "İYİLEŞMEYE ÇABALIYORUM"

        "6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı." diyen Tatlıses, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

        Herkese merhaba… Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile birlikte seyir eden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim. Önce Allah’ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde 6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı. Var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi. Şimdi sonucu bekliyor, hem ameliyat sonrası, hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum. Bu süreçte tüm bilgi birikimi ve titizliğiyle ameliyatımı gerçekleştiren, alanında efsane olmuş kıymetli hocalarıma, değerli hemşirelere, çalışanlarına ve yönetimine çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun, hep var olun. Bunun yanı sıra; baş tacım aileme, aile eşrafımıza, kardeşten öte olan dostlarıma, haberi duyunca geçmiş olsun dileklerini ileten basın, medya, sanat, spor, iş dünyasındaki dostlarıma, dualarıyla ve verdikleri sadakalarıyla yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Hem bedenen, hem ruhen yaşadıklarımız ve bir de yaşayacaklarımız var, her şey insan için… Allah izin verir, yapabilirsek tevekkül edip Allah’a teslim olmak gerek… Hastalık ondan, şifa ondan ve sonunda hesap da onda… İnşallah gelen bu misafir hastalığı, uğurlayabilmişizdir. Tekrar şifa dileyen herkesten Allah razı olsun, hayırlı cumalar dilerim. Saygılarımla...

        REKLAM

        "RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRDİ"

        Adalet Sara da dört gün önce oğlunun sağlık durumuyla ilgili şunları söylemişti:

        Malumunuz üzere oğlum Ahmet, riskli bir beyin ameliyatı geçirdi. Tedavisi devam etmekte. Bu zorlu süreçte tüm gayretleri ile yanımızda olan doktorlara, hastane çalışanlarına, bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan dua eden, adına sadakalar veren, şükür kurbanları kestiren, uzaktan ve yakından yanımızda olan akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, talebelerimize, DM'den SMS'ten yorumdan dua eden, telefonla arayan tüm kardeşlerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.

        ESKİ EŞİNDEN SERT TEPKİ

        Öte yandan son olarak "Sağ kolum..." dediği Gülçin Karakaya ile birlikteliğine son veren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, açıklamalarıyla ilk eşi Adalet Sara'nın tepkisini çekmişti.

        REKLAM

        Sara, Tatlıses'in, "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı." sözlerine kayıtsız kalmamıştı. Adalet Sara, İbrahim Tatlıses'in iddialarına sosyal medya hesabından yanıt vermişti.

        "BABALIK VAZİFESİNİ YAPMADI"

        Sara yaptığı açıklamada, "Yapılan röportajda İbrahim Bey’in sadece Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) evliliğinden haberi olduğunu, diğer çocuklarının evliliğinden haberi olmadığını söylemesinin gerçekle hiçbir alakası yoktur. İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Fakat babalık vazifesini ne yazık ki, evliliklerinde yapmadı ve yapamadı. Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım. İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihine bildirdik. Bahaneler bularak düğüne gelmedi. Düğün günü aramadı ve daha önceden de sonradan da hiçbir yardımda bulunmadı." ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        Ahmet Tatlıses de annesinin bu paylaşımına destek vermişti.

        "HERKES HADDİNİ BİLSİN"

        Eski eşinin açıklamasının ardından ünlü türkücüden de sert yanıt gelmişti. Tatlıses, Twitter hesabından, "Tabi İbrahim Tatlıses geri geldi. İpime sarılan sarılana, o ipi kesersem herkes yere çakılır uyarayım. Aslında muhatap bile olmak istemiyorum ama bir cevap vermekte gerekiyor ki herkes haddini bilsin." mesajını paylaşmıştı.

        Tatlıses, Adalet Sara'dan sonra Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturmuştu.

        "7 ÇOCUK YAPMAZDIM!"

        Tatlıses, geçtiğimiz aylarda da, "Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 tane yeter artar bile!" şeklindeki isyanıyla gündeme gelmişti.

        REKLAM

        İBRAHİM TATLISES'İN ÇOCUKLARI

        İbrahim Tatlıses'in ilk evliliğinden Ahmet, Gülden ve Gülşen adında üç çocuğu oldu.

        Tatlıses'in Perihan Savaş ile birlikteliğinden de Melek Zübeyde adında bir kızı dünyaya geldi.

        Işıl Çıtak'tan evlilik dışı olan kızı 1989 doğumlu Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıkmış ve Tatlıses yıllar sonra kızını kabul etmişti.

        Ünlü türkücünün Derya Tuna ile ilişkisinden de İdo dünyaya geldi.

        Tatlıses'in, Ayşegül Yıldız ile evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelmiş ve 7. kez baba olmuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ