Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray’da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranan ve hakkında 8 yıl hapis cezası bulunan şüpheli polisin operasyonuyla yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan aranan ve hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.T.'yi (25) yakalamak için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından C.T.'nin yerini tespit eden polis, düzenlediği operasyonla şahsı Minarecik Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. C.T. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler