Aksaray’da 6 katlı otelde yangın: 1 ağır yaralı
Aksaray'da otel odasında üzerine benzin dökerek kendini yakmak sureti ile intihar girişiminde bulunan şahıs hem kedini hem de oteli yaktı. Vücudunun birçok kısmı yanan ve ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı
ABONE OLOlay, Zincirli Mahallesi Bankalar Caddesinde bulunan 6 katlı otelin 5. katındaki 504 numaralı odada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Aksaray’a gelen Kamuran Y. (45) akşam saatlerinde konaklamak için kent merkezinde bulunan bir otele geldi.
Otele giriş yaparak 5. kattaki 504 numaralı odaya yerleşen Kamuran Y. saat 01.00 sıralarında çantasında getirdiği benzin dolu pet şişeyi üzerine boşalttı. Ardından çakmakla kendini ateşe vererek intihar girişiminde bulunan Kamuran Y. alevler içinde kalırken, can havliyle otel odasındaki yatağa düştü. Yatağında tutuşmasıyla Kamuran Y. ile birlikte otel odası da yanmaya başladı.