Aleyna Tilki'den eleştirilere yanıt!
Jared Leto'nun başrolünde yer aldığı 'Morbius'un Londra prömiyerine katılan ve ünlü oyuncu ile beraber objektif karşısına geçen Aleyna Tilki, kot kombini ile eleştirildi. Genç şarkıcı, ardından, "Galaya gideceğim diye 10 saat hazırlanamam... Ben tüm kıyafetlerden daha güzelim" mesajını yayınladı
ABONE OLBir süredir çalışmalarını İngiltere'de sürdüren Aleyna Tilki (21), önceki gün Jared Leto'nun (50) başrolünde yer aldığı Marvel'ın yeni filmi “Morbius”un Londra prömiyerine katıldı.
Aleyna Tilki, filmin başrol oyuncusu Jared Leto ile sinemaya girmeden tanışıp, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ünlü oyuncu ile kırmızı halıda poz veren Tilki, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Leto da şarkıcının gönderisini Instagram'ın 'story' kısmından yayınladı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ