Ali Koç'tan Samandıra'ya ziyaret
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla görüştü. Koç, oyunculara, "Eğer buradaysanız vazgeçme, bırakma, boşverme lüksünüz yok! Eğer vazgeçen varsa hemen söylesin yollarımızı ayıralım. Burada olmak, bu formayı taşımak istiyorsanız gereken sorumluluğu alıp durumun ciddiyetinin farkında olduğunuzu gösterin" dedi
ABONE OLFenerbahçe’de Başkan Ali Koç ve yöneticiler, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne yaptıkları ziyarette oyuncularla bir araya geldi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla buluştu. Başkan Koç, takımın kötü gidişatına dair görüş alışverişi gerçekleştirip, oyunculara uyarılar yaptı.
Başkan Ali Koç, futbolcu ve teknik heyet grubuna yaptığı konuşmada, "Bu olumsuz duruma birlikte geldik, Fenerbahçe’yi buradan çıkaracak olan bizleriz.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ