Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi: Hayatım değişti - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tolga Sayışman'ın eşi Almeda Abazi, önceki akşam Yeniköy'deki bir mekanda arkadaşları ile bir araya geldi.

        Çıkışta gazeticilerin sorularını yanıtlayan Abazi, "Arnavutluk’tan arkadaşlarım misafir olarak geldiler. Böyle zamanlarda Efe'yi eve bırakıp dışarı çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

        2

        Oğlu Efehan ile ilgili konuşan Almeda Abazi, "Her gün biraz daha büyüyor. Her hafta boy atıyor. Bu çok değişik bir duygu" dedi.

        3

        "10 YAŞ BÜYÜDÜĞÜMÜ HİSSEDİYORUM"

        28 yaşındaki Abazi, anne olduktan sonra hayatında daha olgun davrandığını söyleyerek şunları söyledi:

        Hayatım gerçekten değişti. Bambaşka hissediyorum. Eskiden takıldığımız şeyler çok boş geliyor. En önemlisinin sağlık olduğunu anladım. Hamile olduğum günden sonra daha olgun, oturaklı biri olmaya başladım. 10 yaş büyüdüğümü hissediyorum.

        4

        Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Abazi, gelen teklifleri oğluyla ilgilenebilmek için ince eleyip sık dokuduğunu belirtti.

        Almeda Abazi, konuyla ilgili "Bu yönde bir-iki şartım var. Çünkü onu çok yalnız bırakmak istemiyorum. Sağ olsun bir bakıcı ablamız var. O sürekli onun yanında. Ben de bırakamıyorum" dedi.

        5

        "EFEHAN ÇOK YARAMAZ"

        Abazi, oğlunun çok hareketli olduğunu söyleyerek, şu şekilde konuştu:

        Çok yaramaz bir çocuk. Bu kadar yaramaz olacağını düşünmemiştim. İsmini ilk koyduğumuzda herkes "Efe ismini vereceğinize emin misiniz? Yaramaz olurlar" diyordu. Ben böyle isimlerin etkisine inanmazdım ama lütfen çocuğunuza isim verirken iyi düşünün.

        6

        Öte yandan eşi Tolgahan Sayışman ve oğlu ile tatile Marmarise giden Abazi, Ege sahillerinde kovid-19 salgını nedeniyle çok dikkat ettiklerini belirtti.

        Almeda Abazi, "Tatilimiz iyi geçti ama yeni bir tatil planımız yok. Koronavirüs salgınından dolayı çok tedirginim. Ben de dışarıya çok çıkmıyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ