Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Amine Gülşe: Mesut harika bir baba!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Futbolcu Mesut Özil'in oyuncu eşi Amine Gülşe, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Bir bakım merkezinden çıkan Gülşe, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti.

        Her şeyin çok güzel gittiğini söyleyen oyuncu, "Bugün kız kıza vakit geçirmek istedik. Eda’yı büyütüyoruz. Yarın 2 yaşına giriyor. Bizde artık eski şeyler kalmadı." dedi.

        2

        "ÖNCE 'BABA' DEDİ"

        Muhabirlerin, "Kızınız Eda en çok kime benziyor?" sorusuna yanıt veren Amine Gülşe, "Kızımız Mesut'a benziyor. Biraz bana da benzemesini isterdim ama babasının kopyası. Hatta konuşmaya başladığında bile ilk 'Baba' dedi. Çok güzel bir bağları var. Mesut da harika bir baba." ifadelerini kullandı.

        3

        "BAŞKA PROJELERİM VAR"

        Bir süredir ekranlardan uzak olan Amine Gülşe'ye, "Çocuğunuz da büyüyor. Yeniden ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltildi.

        Ünlü isim, "Çok iyi bir proje gelir ya da senaryo gelirse tabii ki düşünürüz ama şu an düşünmüyorum. Başka projelerim var, ev dekorasyonu gibi bir takım şeyler..." açıklamasını yaptı.

        4

        "ALLAH KISMET EDERSE OLUR"

        Daha önce, "5 çocuk istiyorum." şeklinde bir açıklama yapan Gülşe'ye bu sözleri hatırlatıldı. Gazetecilere gülerek cevap veren oyuncu, "Allah kısmet ederse olur ama şu an Eda ile mutluyuz." dedi.

        5

        "BÜTÜN ZAMANIMI KIZIMA AYIRIYORUM"

        Daha önce bütün zamanını kızı Eda'ya ayırdığını açıklayan Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "O BENİ ASLA YANILTMAZ"

        "Evlilik çok kutsal bir şey." diyen Amine Gülşe, "Mesut'u çok seviyorum. Kıskanmıyorum, ona çok güveniyorum. O beni yanıltmaz asla." açıklamasını yapmıştı.

        7

        Fenerbahçe'ye imza atmaya hazırlanan futbolcu Mesut Özil ile oyuncu Amine Gülşe, 2019'un haziran ayında evlenmişti. Çift, kızları Eda'yı 2 yıl önce kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ