Valerie Garnier: Hedefimiz üst üste üçüncü şampiyonluk
Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, "Görev bilincimiz dahilinde gerekeni bu forma altında yapmak ve üçüncü kez bu kupayı kazanıp apoletimizi korumak istiyoruz" dedi.
ABONE OLBasketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 6'lı Final organizasyonunda yarı finalde mücadele edecek Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü Valerie Garnier, üst üste üçüncü kez şampiyonluğa uzanmak istediklerini söyledi.
Fenerbahçe Basketbol Müzesi'nde gerçekleştirilen medya gününde açıklamalarda bulunan Garnier, Zaragoza'da gerçekleştirilecek organizasyonun sezonun en önemli dönemi olduğunun altını çizdi.
Bütün sene bu dönem için çalıştıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk apoletini korumak olduğunu belirten Garnier, "Son şampiyon olarak gidiyoruz ve bütün takımlar bize ayrı hazırlanıyor. Burada koç olarak bir şansım var, tam takım olarak gidiyoruz. 5 günümüz var ve tam kadro olarak hazırlanabileceğim. Unutulmasın ki final organizasyonunda her şey 0-0 başlıyor. Bütün takımlar oraya tek hedef için geliyor, hepimiz aynı noktadan başlıyoruz." diye konuştu.