Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi'nin önceki dönemine ilişkin operasyon kapsamında mevcutta belediye çalışanları ile eski belediye personelinin de aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.
        Manavgat Belediyesi'nin önceki dönemine ilişkin operasyon kapsamında 1 Aralık 2025 tarihli bilirkişi ön inceleme raporunda "ihaleye fesat karıştırma ve edimin ifasına fesat karıştırma" suçunu işledikleri tespit edilen toplamda 49 kişiye operasyon yapıldı. Operasyonda aralarında halen belediye çalışanı ve eski belediye çalışanlarının da bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler