Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda emekli olarak ayrılan ve iş yurtları ürün ve el sanatları fuarlarında görev alan personele, Adalet Bakanlığı teşekkür ve takdir belgeleri verildi.

        Adalet Bakanlığı tarafından, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan emekli olarak ayrılan personellere ve İşyurtları Daire Başkanlğı’ndan çeşitli illerde düzenlediği İş Yurtları Ürün ve El Sanatları Fuarında görev alan personellere, teşekkür ve takdir belgeleri verildi.

        Belge töreni, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlendi. Törene, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gürkan Kütük, Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Cengiz Güler, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürü ile kurum personelleri katıldı.

        Törende konuşan İnal, teşekkür belgelerinin iş ile ilgili motivasyonu artırması ve manevi değere sahip olmasından dolayı personellere verildiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler