Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 aylık hamile olan eşinin boğazına bıçak dayayarak tehdit edip yaraladığı iddia edilen koca polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

        Olay, dün saat 21.00 sıralarında Cikcilli Mahallesi 112. Sokak üzerindeki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir neden aralarında tartışma çıkan M. Ö., 4 aylık hamile eşi M. A.’nın boğazına bıçak dayayarak tehdit etmeye başladı. Kavga seslerini duyan apartmandaki komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli kocayı gözaltına alırken, yaşanan arbedede yaralanan M. A.’yı ise tedavisi için hastaneye götürdü. Boyun kısmında 10 cm’lik çizik ile vücudunun çeşit morluklar olduğu tespit edilen M. A.’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

        Suçunu kabul etmeyen koca tutuklandı

        Gözaltına alınarak emniyette getirilen şüpheli M. Ö. ifadesinde sinir krizi geçirmesinden dolay olayı hatırlamadığı belirterek, “Ne yaptığını hatırlamıyorum. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ö. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler