Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1,5 KİLOMETRE AÇIĞA KADAR ARAMA YAPILDI

        Evrenseki Halk Plajı yakınında denize girdikten sonra kaybolan Barış Alagöz'ü arama çalışmalarına devam edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timi (DEGAK-8) tarafından gerçekleştirilen aramalarda, dalgıçların su altında daha rahat çalışmasını sağlayan skuter arama cihazları da kullanıldı. Yaklaşık 1,5 kilometre açığa kadar yapılan aramalardan  bir sonuç alınamazken, çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

        Dün Barış Alagöz'le en son birlikte olan ve denize girerken fotoğrafını çeken ablası da arama çalışmalarının yapıldığı yere geldi. Kardeşinin telefonundan bazı arkadaşlarıyla yaptığı WhatsApp konuşmalarını jandarma görevlilerine gösteren abla, o  sırada görüntü alınmasına tepki gösterdi.

        ARAMA YAPILIRKEN, TATİLCİLER DENİZE GİRDİ

        Öte yandan, aramaların devam ettiği Evrenseki sahillerinde yerli ve yabancı binlerce tatilci denize girdi ve güneşlendi. Bazı turistler resmi üniformalı jandarma ve sahil güvenlik ekiplerini şaşkınlık ve dikkatle izlerken, bir kısım tatilci de denize girip, güneşlenmeyi sürdürdü.  DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKANÖmer KARÇA

        2021-07-13 17:07:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler