Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da, dağlık alanda bulunan molozların yanması sonucu çıkan yangında yoğun duman gökyüzünü kapladı.

        Yangın, saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi´nde yer alan dağlık alanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan moloz yangınından yükselen yoğun dumanı görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbarla beraber yangın yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle alevler yayıldı. İtfaiye ile beraber bir kepçe de yangına müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. İtfaiye, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı. DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Adem AKALAN

        2021-07-25 19:46:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler