Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan Galatasaray'a dönecek mi? - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli bir pay sahibi olan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'e konuştu. Albayrak, kulübün mali durumundan transferlere birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.Albayrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

        "Mustafa Cengiz'le göreve geldiğimizde durum çok kötüydü. Eski futbolcular temlik koydurmuştu. Gözümüzü kırpmadan bu yükün altından kalktık. Geldiğimizde beri personel maaşlarını bir gün bile aksatmadık. Ben çalışan kişinin maaşını ödemeden 'Kızım bana çay getir' diyemem. Ben o karakterde bir insan değilim. Mali anlamda şu an en iyi durumda olan kulüp Galatasaray. Galatasaray kâr ediyor. UEFA'nın bütün kriterlerini Galatasaray karşıladı. Yazılı olarak da tescil edildi. Şampiyonlar Ligi'nde olacağız. Mali sıkıntımız bitti. Teşekkürlerin en büyüğü tabii ki taraftarlara. Her zaman maddi ve manevi bizlere destek oldular."

        REKLAM

        ARDA TURAN GALATASARAY'A DÖNECEK Mİ?

        "Arda Turan transferi konusunda ise benim bildiğim bir şey yok. Hocamızla da bu konuyla ilgili tek bir kelime konuşmadık. Ben de basından görüyorum. Şu an Başakşehir'in ve Barcelona'nın futbolcusu. Bizim genç, istekli, çimleri parçalayacak oyunculara ihtiyacımız var. Altyapımızda çok iyi oyuncularımız var. Altyapıya para yatırarak Ozan Kabak gibi Yunus Akgün gibi oyuncular yetiştireceğiz."

        "NİHAT ÖZDEMİR FENERBAHÇE ŞAPKASINI BİR KENARA KOYAR"

        "Nihat Özdemir'i çok severim, eski dostumdur. Fenerbahçe şapkasını bir kenara koyarak görev yapacağına inanıyorum. Çok iyi bir insandır. Bizim de TFF'de temsilcilerimizin olmasını istiyoruz. Bu konuda kendisiyle konuşuyoruz."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ