Arda Turan ile Berkay davasında karar çıktı
Ünlü şarkıcı Berkay Şahin ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan kavgaya ilişkin açılan davada Turan 3 ayrı suçtan toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası aldı, verilen hükmün açıklanması ise geri bırakıldı. Mahkeme popçu Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçundan ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi. Karar sosyal medyada gündem olurken Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner'in "Arda Turan bizim yerimize manşet atmış, biz de onun yerine gol atalım" sözleriyle dile getirdiği tepkisi Twitter'da alkış topladı
ABONE OLEmirgan'daki bir eğlence mekanında futbocu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan tartışma sonrası açılan davanın son duruşması bugün görüldü.
Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre; Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga ile ilgili açılan davada, Arda Turan'a kasten yaralama ve ruhsatsız silah suçlarından ceza verildi. Cinsel tacizden beraat etti. Arda Turan, yaralama, silahla ateş etme ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ