Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN'ın Posof ilçesinde kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Kar ve tipinin etkili olduğu 2 bin 918 rakımlı Ilgar Dağı'nda sürücüler araçlarına zincir takarak ilerleyebildi.

        Doğu'da bir süredir etkisini sürdüren yağmur, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Ardahan'da gece başlayan kar yağışı sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Merkeze bağlı Sütlüce köyü yakınlarında kar yağışı sebebiyle çok sayıda araç yolda kaldı. Bazı araç sürücüleri zincir takarak yoluna devam edebildi.

        Kentin Gürcistan sınırındaki ilçesi Posof’ta da kar yağışı etkili oldu. Yeşile bürünen ilçe merkezinin aksine yüksek kesimler yeniden beyaz örtüyle kaplandı. Ardahan-Posof arasındaki 2 bin 918 rakımlı Ilgar Dağı'nda ulaşım güçlükle sağlandı. Sürücüler, araçlarına zincir takmak zorunda kaldı.

        Posof ilçesinde tarımla uğraşan Cemal Demirci, kar yağışının tarımı olumsuz etkileyeceğini söyledi.

        Bu arada Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde de kar etkili oldu. İlçenin Akyumak köyünde ekili arazi karlar altında kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler