Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) ilk ciddi yatırım Biyokütle Elektrik Santrali için Ardahan Valisi Hüseyin Öner başkanlığında Arsa Tahsis Sözleşmesi imzalanarak inşaat çalışmaları başladı.
        Ardahan OSB’sinin faal hale getirilmesi ve yeni yatırımların teşvik edilmesi amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde OSB’de özel yatırımcı tarafından Biyokütle Elektrik Santrali projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında yatırımcıya arsa tahsisinin yapılması dolayısıyla, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ardahan Valisi Hüseyin Öner ile OSB Yönetim Kurulu Üyesi TSO Başkanı Çetin Demirci ve yatırımcı firma yetkilisi Sertuk Köker arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı. Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza protokolüyle birlikte OSB'de ki ilk ciddi yatırımın inşaat çalışmaları da başladı.
        Vali Hüseyin Öner, Ardahan Organize Sanayi Bölgesinin faal hale getirilmesi ve yeni yatırımların önünü açması anlamında bu yatırımın önemli olduğunu söyleyerek Ardahan için hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler