Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar 462. yeni bölüm fragmanı

        Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Yüsra Geyik, Alp Korkmaz, Furkan Göksel ve Onur Bay gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar 461. bölümü ile geçen hafta Kanal D'de yayınlanmıştı. Son bölümün ardından Arka Sokaklar 462. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Arka Sokaklar 462. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        ARKA SOKAKLAR 462. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Tekin'in hayati tehlikesi devam etmektedir. Gonca da hastaneye gelir ve Hüsnü’ye destek olur. Tekin gözünü açana kadar da Hüsnü’nün yanından ayrılmaya niyeti yoktur. Ekip, Muzaffer’in adamlarını yakalar. Hakan, Tekin’e saldıranlar bulununca, istifasının yürürlüğe konmasını ister.

        REKLAM

        Selin’in üvey abisi Erdal, Selin’i arar ve babası Korkut için ameliyat parası gerektiğini söyler. Selin yıllarca dayak yediği üvey babasıyla yüz yüze gelmek zorunda kalacağı için endişelidir. Selin Mesut’a bir şey söylemese de Mesut durumun farkına varır.

        ARKA SOKAKLAR 461. BÖLÜM ÖZETİ

        Sinem, Hakan’a iyice aşık olmaya başlamıştır. Nusret kendisinden tekrar para istenince Sinem’i kaçırır. Cüneyt, Hakan’dan yardım ister. Sinem’i kaçıran Asım, Hakan’ı tanır ve tehdit eder. Eğer kendilerine çalışmazsa Rıza Baba’ya her şeyi anlatacağını söyler. Hakan işin içinden çıkamayacağını anlayınca Arif Müdür’le konuşmaya karar verir.

        Tekin, Semih diye bir arkadaşından motosikletini ödünç alır. Arkadaşı Tekin’e gizlice pis işlerini yaptırır. Tekin polislere yakalanır. Hüsnü ise Gonca’ya evlenme teklif eder. Gonca Hüsnü’nün teklifini kabul edecek midir?

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ