Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ASLAN'DA STOPER HAREKATI! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! - GS Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens'i renklerine bağlayan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor.

        2

        Marcao'yu transfer eden Sevilla'nın Victor Nelsson'a olan ilgi sarı-kırmızılıların planlarını da alt üst etti.

        3

        Geçen sezon 7 milyon Euro'ya Kopenhag'tan transfer edilen ve sözleşmesine 25 milyon Euro'luk çıkış maddesi konulan Danimarkalı futbolcu, kulüpler anlaşamdan Sevilla ile masaya oturdu!

        4

        Marcao'da yaşanan sürecin benzerini yaşayarak Galatasaray'ı köşeye sıkıştırmak ve transferi daha ucuza kapatmak isteyen İspanyol yetkililer, Nelsson ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

        5

        Galatasaray ise Sevilla'nın yaptığı ilk teklifi reddederken oyuncunun 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini de hatırlatarak 20 milyon Euro'dan aşağı bir teklifte masaya dahi oturmayacağını İspanyollara iletti.

        6

        Galatasaray, LaLiga'nın başlamasına kısa bir süre kalmasının dışında Marcao'nun sakatlanması ve Sevilla'nın elinde tek stoper kalmasını da görüşmelerde kullanmak istiyor.

        7

        Victor Nelsson ise Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Sevilla'ya transfer olmayı istediğini sarı-kırmızılı yetkililere iletirken oyuncunun menajeri İstanbul'a geldi.

        8

        Nelsson'un menajeri Sevilla ve Galatasaray arasında bir uzlaşma sağlamak için köprü görevi yürütmeyi planlarken sarı-kırmızılılar, Nelsson'u 20 milyon'un altına bırakmayacağını belirtti.

        9

        STOPER LİSTESİ BİR HAYLİ KABARIK

        Nelsson'un transferinin olmadığı senaryoda da stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın bu bölge için listesi de bir hayli kabarık.

        10

        Sarı-kırmızılılar, Nelsson'un ayrılması durumunda ilk olarak Zürih'in 20 yaşındaki stoperi Becir Omeragic'e teklif yapacak.

        11

        İsviçre'de geçen sezon şampiyonluk yaşayan kadronun önemli oyuncularından olan Boşnak asıllı genç yıldız, haziran ayında da scoutların önerisiyle gündeme gelmiş ancak oyuncunun sakatlığı sonrası transfer rafa kalkmıştı.

        12

        Zürih'in şampiyonluk kutlamalarına koltuk değnekleriyle katılan oyuncunun iyileştiği ancak sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalması nedeniyle Zürih'in satışını planladığı belirtildi.

        13

        İsviçre basınında çıkan haberlere göre Zürih, sözleşmesi 2023'te sona erecek Willy Gnonto ile Omeragic'e gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

        14

        Omeragic'in piyasa değerinin 8 milyon Euro olduğu belirtilirken Galatasaray mukavelesinde son senesi olması nedeniyle bu transferi uygun maliyete yapmayı planlıyor.

        15

        İKİNCİ HEDEF ANDREAS HANCHE-OLSEN

        Galatasaray'da stoper listesinin üstlerinde yer alan diğer bir isim ise Andreas Hanche-Olsen...

        16

        Fredrik Midtsjö'nün menajerleri, stoper arayan sarı-kırmızılıların gündemine bonservisi Gent'te forma giyen Hanche-Olsen'i getirdi.

        17

        Menajerlerin Gent'le olan sözleşmesi 2023'te sona erecek oyuncuyu sarı-kırmızılılara getirebileceğini söylemesi üzerine oyuncuyu gündemine alan Galatasaray bir rapor isteyerek Olsen'i Okan Buruk'a sundu.

        18

        Galatasaray'da Buruk'un raporunun da olumlu olması durumunda Olsen için resmi görüşmelere başlanacağı belirtildi.

        19

        KAAN AYHAN'DA PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

        Sarı-kırmızılıların daha önce de gündemine gelen Kaan Ayhan için de yeniden devreye girdiği ve Sassuolo ile masaya oturduğu da öğrenildi.

        20

        Sağ bek, stoper ve ön liberoda forma giyebilen oyuncunun milli olması da yabancı kontenjanında sarı-kırmızılıların elini rahatlattığı için bu transferi cazip yapıyor.

        21

        Ancak oyuncunun kontenjan durumu ve Nelsson'un potansiyel satışının farkında olan Sassuolo, Kaan Ayhan için kapıyı 6 milyon Euro'dan açtı ve aşağı inmek istemiyor.

        22

        Sarı-kırmızılılar Kaan için şartları zorlayarak Sassuolo'nun inadını kırmak ve bu transferi 3 milyon Euro civarında bitirmeyi planlıyor.

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ