Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aslı Bekiroğlu: Projeler hakkında konuşmak istemiyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Aslı Bekiroğlu (26), önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek Parkı'nda görüntülendi. Köpegini gezintiye çıkardığını ifade eden oyuncu, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        2

        "BEYAZ PERDEDE OLACAĞIM"

        Bekiroğlu, "Televizyona proje olur mu net değil ama 2-3 sinema filmi projesi var. Beyaz perdede olacağım bu sene." diye konuştu.

        3

        "KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

        Aslı Bekiroğlu, film hakkında kendisine yöneltilen sorulara ise, "Projeler hakkında konuşmak istemiyorum." yanıtını verdi.

        4

        BARIŞ AKARSU'NUN KIZ ARKADAŞINI CANLANDIRACAKTI

        Öte yandan son dönemin popüler oyuncularından Aslı Bekiroğlu, bir ödül törenine katılmıştı. Bekiroğlu, kadrosunda yer alacağı Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı film hakkında konuşmuştu. Bekiroğlu, filmde Akarsu'nun kız arkadaşını Zeynep'i canlandıracağını söylemişti.

        5

        ÖLÜM SORUSUNA GÜLEREK YANIT VERDİ: NE DİYEYİM, BAŞI SAĞ OLSUN!

        Muhabirlerin, "Barış beyin trajik bir ölümü oldu, ne söylemek istersiniz?" sorusuna Aslı Bekiroğlu, gülümseyerek, "Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun. ne denir? Tövbe yarabbim." yanıtını vermişti.

        6

        ÖZÜR DİLEDİ, PROJEDEN AYRILDI

        Aslı Bekiroğlu, gelen tepkilerin ardından ise Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, özür dileyerek, rol alacağı filmden ayrıldığını duyurmuştu.

        7

        Bekiroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

        Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu'nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ