Caner Atasever yeniden Aydın Büyükşehir Belediyespor'da
Aydın Büyükşehir Belediyespor, kondisyoner Caner Atasever ile yeniden anlaşmaya vardığını açıkladı.
1989 doğumlu Atasever, daha önce de kulüpte görev yaparken son olarak Sultanlar Ligi ekiplerinden Göztepe’de kondisyonerlik yaptı. Kariyerinde Karşıyaka, Seramiksan, Nilüfer Belediyespor, Fenerbahçe, CSM Bucureşti, Yeşilyurt gibi önemli kulüplerde görev alan deneyimli kondisyoner, yeniden Aydın Büyükşehir Belediyespor teknik ekibine katıldı. Alt yaş kategorileri ve A Milli Takım düzeyinde de kondisyonerlik görevlerinde bulunan Caner Atasever’in, tecrübesiyle yeni sezonda takıma önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediyespor, kulüpte daha önce görev yapan kondisyoner Onur Çoban’a verdiği emek ve katkılar dolayısıyla teşekkür ederken, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine başarılar diledi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.