Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN ve çevre illerde etkili olan şiddetli yağmur sonrası, debisi yükselen Menderes Nehri taşarken, bazı yollar sular altında kaldı.

        Etkili olan şiddetli yağmur sonrası, Menderes Nehrinin debisi yükselip, taştı. Taşkın nedeniyle Söke'ye bağlı Yeniköy Mahallesi ile Germencik ilçesi arasındaki bağlantı yolu sular altında kaldı. Yetkililer, sürücülerin can güvenliğini sağlamak amacıyla yolu trafik levhalarıyla ulaşıma kapattı. Bölgede su seviyesinin düşmesi için çalışmalar sürerken, alternatif güzergahların kullanılması istendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler