Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı, başantrenör Alper Hamurcu ile sözleşmesini 3 yıl uzattı.

        Kulüp tarafından yapılan açıklamada son 5 sezonda takımın başantrenörü olarak görev yapan Alper Hamurcu ile 3 yıllık yeni bir anlaşma sağlandığı bildirildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Polat Bora Mersin, Hamurcu ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Kendisine, devam eden sözleşmesini uzatabileceğimizi ilettik. Sağ olsun kendisi de Aydın'da mutlu olduğunu, geçen ay temeli atılan yeni salonumuzda Avrupa Kupası'nı kazanma hedefine ulaşmak için kalmak istediğini belirtti. Şehrimize, taraftarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler