Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için yarın saat 14.0015.30 saatleri arasında MuğlaAydın, Aydınİzmir istikameti trafiğe kapatılacak.

        Aydın Valiliği’nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “54.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun ilimizi de kapsayan Marmaris Selçuk Etabı 12 Ekim 2018 tarihinde 11.00’de Marmaris’ten başlayacak, Çine, İl Merkezi, İncirliova, Germencik ve Ortaklardan devamla İzmir Selçuk’ta son bulacaktır. Yarışmacıların saat 14:00 ile 15:30 arasında İlimiz Muğla Bulvarı ile İzmir Bulvarından (Yenipazar Kavşağı ile Kuyulu Yol kavşağı) geçiş yapacaklarından dolayı geçişler esnasında Muğla Aydın, Aydın İzmir istikameti trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için belirtilen saatler arasında bahse konu güzergâh haricinde diğer alternatif güzergâhları kullanmalarını rica ederiz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler