Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahattin ALBAYRAK/DİDİM (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Didim ilçesinde, 3 otomobilin karıştığı kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

        Kaza, Didim ilçesinde Çamlık Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki kavşakta meydana geldi. M.K. yönetimindeki 48 AF 062 plakalı otomobil, F.S.'nin kullandığı 51 DE 595 plakalı otomobil ve Ö.B. yönetimindeki 09 YM 598 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. Sürücülerden F.S. ile diğer araç sürücüsü M.K.'nın eşi A.K. ile araçta yolcu konumunda bulunan Ş.Ü. sağlık ekiplerince Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan A.K. ile Ş.Ü.´nün durumun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın Bahattin ALBAYRAK

        2021-07-03 23:18:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler