Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AYEDAŞ ve BEDAŞ duyurdu: İstanbul'un 20 ilçesinde elektrik kesintisi! 12 Ocak 2023 Perşembe elektrik kesintisi olacak ilçeler hangileri, elektrikler ne zaman gelecek?
        1

        Elektrik kesintisi olan iller listesi ve kesinti nedenleri, AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından açıklandı. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda pek çok ilçede bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Planlı elektrik kesintileri 13 ve 14 Ocak günlerinde de devam edecek. Mağdur olmak istemeyenler " 12 Ocak 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler hangileri, elektrikler ne zaman gelecek?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, 12 Ocak elektrik kesintisi listesi...

        2

        ELEKTRİKLER NE ZAMAN KESİLECEK VE NE ZAMAN GELECEK?

        Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş ve AYEDAŞ tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre 12-13-14 Ocak günleri İstanbul'da farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri uygulanacak.

        3

        AYEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

        AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arızalarıyla ilgilendiği biliniyor.

        İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak planlı elektrik kesintileri, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor.

        AYEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

        4

        BEDAŞ ELEKTİK KESİNTİSİ SORGULAMASI NEREDEN YAPILIR?

        İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin duyurulduğu Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde, Planlı Kesintiler bölümünden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından sorgulanbilmektedir. Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

        BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

        5

        12 OCAK 2023 İSTANBUL'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER

        AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul'un 20 ileçinse elektrik kesintisi uygulanacak. İşte, İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler...

        6