Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aylin Livaneli ile Kaan Ünver evlendi - Magazin haberleri

        25 Temmuz'da Bodrum'da aile arasında gerçekleşen bir nikah töreni ile evlenen çift, bu güzel haberi ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle takipçileriyle bugün duyurdu. Kaan Ünver ile hayatını birleştiren Aylin Livaneli nikah öncesi babası Zülfü Livaneli'nin koluna girmeyi de ihmal etmedi.

        .png
        .png

        Nikahtan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Aylin Livaneli altına bu notu düştü: Sevgili dostlar, 25 Temmuz’da Kaan ile hayatlarımızı birleştirdik. Bodrum’da aile arasında küçük bir tören yaptık, ancak hemen ardından yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle bu mutlu haberi sizlerle yeni paylaşabiliyoruz. Güzel dilekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

        REKLAM

        Aylin Livaneli 1992 yılında Bana Müsade albümüyle müzik dünyasına adım atmıştı. Uzun yıllar yurtdışında yaşayan ve 2008 yılında Türkiye'ye dönen Livaneli, Abba'nın prodüktörlerinden Anders Hansson'la Stockholm'de kaydettiği ve kendisi için "müziğe kesin bir veda hediyesi" anlamı taşıyan "Love is the Answer” adlı İngilizce albümü çıkarttı.

        HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

        Anadolu Grubu Kurumsal İlişkiler ve İletişim Koordinatörü Kaan Ünver de nikah sonrası sosyal medya hesabından arkadaşlarıyla şu mesajı paylaştı: "Sevgili dostlar, 25 Temmuz’da Aylin ile hayatlarımızı birleştirdik. Bodrum’da aile arasında küçük bir tören yaptık, ancak hemen ardından yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle bu mutlu haberi sizlerle yeni paylaşabiliyoruz. Güzel dilekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederiz."

        KAAN ÜNVER KİMDİR?

        TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümünün ardından, New York, A.B.D.'de College of Insurance, Aktüerya Bölümü'nde MBA derecesini tamamlayan Kaan Ünver kariyerine, Mart 1993'de Hazine Müsteşarlığı, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Genel Müdürlüğü'nde yatırım ve finansman uzmanı olarak başladı. Devamında, 2002 – 2004 yılları arasında, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü'nde İç Borçlanma Daire Başkanlığı görevini üstlendi.

        .png
        .png

        Anadolu Grubuna katılmadan önce, 2004 – 2009 yılları arasında Philip Morris/Sabancı'da Kurumsal İlişkiler Müdürü, 2009 – 2011 arası Turkcell Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanı ve son olarak da Nisan 2011 – Eylül 2017 tarihleri arasında Metro Group Ülke Temsilcisi olarak görev yaptı. Kaan Ünver, Ekim 2017'den itibaren Anadolu Grubu Kurumsal İlişkiler ve İletişim Koordinatörlüğü görevini sürdürmektedir. TÜSİAD, DEİK, YASED ve Gıda Perakendecileri Derneği'nde, yönetim kuruluğu üyeliği ve çalışma grubu başkanlığı gibi çeşitli görevleri üstlenmektedir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ