Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulunda idareci ve öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette okul müdürü Osman Akyar’dan okulun eğitimöğretim durumu hakkında bilgi alan Yıldız, daha sonra öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

        Müdür Yıldız, “Balıkesir’in gelecek vizyonunu şekillendirmenin gayreti içerisindeyiz”

        Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulumuzun siz değerli öğretmenleriyle bir arada olduğum için çok mutluyum diyerek sözlerine başlayan Müdür Yıldız, “Sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz. Çünkü geleceğimiz sizinle şekillenecek. Bu şehirde eğitim namına her ne güzellik varsa sizin eseriniz. Hem il olarak hem de okul olarak akademik başarı anlamında iyi bir yerdeyiz. Bu kanaat döneminde de gerek akademik başarıda gerekse sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde en önde olacağımıza yürekten inanıyorum. Amacımız, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Balıkesir’in gelecek vizyonunu da şekillendirmek. Bu yoldaki emekleriniz, gayretleriniz ve fedakarlıklarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler