Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Banu Parlak ile Emrah arasındaki şarkı gerilimi artıyor! Banu Parlak'tan Emrah'a yanıt - Magazin Haberleri
        1

        Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sanatçı Emrah’ın “Belalım Benim” şarkısına cover yapmış, sosyal medyaya yükledikten kısa süre sonra şarkı Emrah tarafından kaldırtılmıştı.

        2

        "EMRAH'IN SÖZÜNÜN ÜZERİNE SÖZ SÖYLEMEYİZ"

        Banu Parlak, Emrah'ın "Belalım Benim"i kaldırtması üzerine sosyal medya hesabından, "Emrah ağabeyin talimatı ile şarkımız yayından kalkmıştır. Büyüğümüzdür, sözünün üzerine söz söyleyemeyiz. Kaldırıyoruz, sevgiler" açıklamasını yapmıştı.

        3

        "ESER ÜRETİN, DAHA KALICI OLACAKSINIZ"

        Emrah, sosyal medya hesabından, "Sosyal medyayı çok aktif kullanan biri değilim ve sosyal medyadan kimseye akıl vermem. Nasihat vermem. Müziğe gönül vermiş genç arkadaşlar, sizlere tavsiyem şu; eser üretin. Eserleriniz olsun, göreceksiniz çok daha kalıcı olacaksınız ve daha başarılı olacaksınız. O eseri ürettikten sonra bir eserin ne kadar değerli olduğunu, ne kadar önemli olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız" şeklinde konuşmuştu.

        4

        GERİLİM DEVAM EDİYOR

        Banu Parlak ile "Belalım Benim"in bestecisi Emrah arasında gerginlik devam ediyor. 2. Sayfa programına katılan Parlak, canlı yayında Emrah’a cevap verdi. "Benim para kazanacağımı düşünerek engel olmak istediler" diyen Parlak, şu açıklamaları yaptı:

        5

        Daha önce Emrah’ın şarkısını seslendirdim. Hatta ‘Emrah takıntısı var’ dediler. Emrah abiyi o kadar çok severim.

        6

        Ben menajerine ulaştım kendisi, ‘Başka sanatçıya 70 bin TL sattık’ dedi. Popçu Şimal’e sattıklarını sonradan söylediler. Emrah’a ulaşamayınca ben de Şükrü Kekevi’e ulaştım.

        7

        "ŞARKIYI BEN SÖYLEYİNCE ORTALIK AYAĞA KALKTI"

        Şarkıyı ben söyleyince ortalık ayağa kalktı. Gerçekten çıksın, bana ‘Şarkımı kötü söyledin’ desin. Öyle bir şey de yok. Anlamıyorum, şarkılar insanların seslendirmesi içinde yapılmakta. Biz söyleyince kaldırtıyorlar.

        8

        Öğrendiğime göre Şükrü Kekevi ile de sorunlar yaşıyorlar. Emrah’ın şarkılarını kimse çıkaramıyor. Söz yazarı Şükrü ağabeye gidip iki, üç bin TL verip, şarkının tüm haklarını almaya çalışıyorlar.

        9

        "EMRAH'IN OĞLU ALBÜM YAPMAYA GELDİ, KABUL ETMEDİM"

        Ben Emrah ağabeyi çok başka seviyorum. Hatta oğlu Tayfun bana geldi. Birlikte albüm yapalım dedi. Ben de bunu kabul etmedim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ