Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 23'üncü haftasında konuk ettiği Efeler 09 Spor ile 2-2 berabere kaldı.

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'un 23'üncü haftasında Batman Petrolspor sahasında Efeler 09 Spor'u konuk etti. Batman Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekipli oyuncular 'Kadına yönelik şiddete birlikte dur diyelim' yazılı pankart ile çıktı. Mücadelenin 5'inci dakikasında Batman Petrolspor, Tunç Murat Behram'ın golüyle 1-0 öne geçti. 10'uncu dakikada Efeler 09 Spor'dan Tugay Adamcıl attığı golle skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 64'üncü dakikada Tayyip Mevlüt Kaya'nın golüyle konuk ekip öne geçti. Batman Petrolspor'da 86'ncı dakikada sahneye çıkan Yakup Alkan, skoru 2-2'ye getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi. Puanını 46'ya yükselten ev sahibi ekip, ligdeki liderliğini sürdürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler