Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Şehit Nevzat Kaya İlkokulunda düzenlenen Maarif Modeli Aile Konferansı’nda velilere, eğitim sürecinde aileokul iş birliğinin önemi anlatıldı.
        Velilerle konferansta bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, Maarif Modeli’nin öğrencilerin akademik, sosyal ve değer temelli gelişimini esas alan bütüncül bir yaklaşım sunduğunu belirtti. Eğitimde başarının yalnızca okul içi çalışmalarla sınırlı kalmadığını ifade eden Kahraman, velilerin sürece aktif katılımının öğrencilerin gelişiminde belirleyici rol oynadığını söyledi.
        Konferansta modelin temel hedefleri ve uygulama sürecine ilişkin bilgilendirme yapılırken, ailelerin merak ettiği konular üzerine de duruldu. Bilgilendirme konferansı, sorucevap bölümünün ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler