Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Okullarda bayram tatili 9 güne uzatıldı mı? 5-6 Mayıs perşembe ve cuma günü birleşti mi, üniversiteler ile okullar tatil mi oldu? Bayramda okullar kaç gün tatil?
        1

        Ramazan Bayramı tatili için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu sene Ramazan Bayramı'nın birinci günü pazartesi gününe denk gelmesi sebebiyle bayram tatilinin perşembe ve cums günüyle birleşmesi konusu gündeme geldi. Geçmiş senelerde yapılan uygulamanın bu sene de yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor. İşte bayramda okulların 9 gün tatil olup olmayacağı hakkında detaylar...

        2

        RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

        Ramazan Bayramı tatili her sene 3 gün kutlanıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında arefe günü de yarım gün resmi tatil olarak kabul ediliyor. Ramazan Bayramı'nın üç günü de resmi tatil olarak geçiyor.

        3

        BAYRAMDA OKULLAR 9 GÜN TATİL OLACAK MI?

        Kabine Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatili süresi ile ilgili bir açıklama yapmadı. Kabine öncesinde bayram tatili süresinin 9 güne çıkartılacağı iddiaları bulunuyordu. Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin konuşmadı.

        Konuya ilişkin yeni bir detay geldiğinde haberturk.com'dan öğrenebilirsiniz.

        4

        RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

        Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan Dini Günler Takvimi doğrultusunda Ramazan Bayramı bu yıl Mayıs ayında kutlanacak. Ramazan Bayramı’nın birinci günü 2 Mayıs, üçüncü ve son günü de 4 Mayıs olacak.

        1 Mayıs 2022 Ramazan Bayramı Arefesi

        2 Mayıs 2022 Ramazan Bayramı 1. günü

        3 Mayıs 2022 Ramazan Bayramı 2. günü

        4 Mayıs 2022 Ramazan Bayramı 3. günü

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ