Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bayrampaşa’daki semt pazarında sosyal mesafeye uyulmaması pes dedirtti!

        Türkiye yeni tip korona virüs ile dört bir koldan savaşırken, Bayrampaşa semt pazarına çıkan vatandaşların getirilen yasaklara uymaması pes dedirtti.

        İHA'nın haberine göre, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşların pazarlara akın ettiği ve geçtiğimiz haftaya oranla pazarların daha dolu olduğu görüldü. Bayrampaşa Çetin Emeç stadyumu yanında bulunan semt pazarına alışverişe gelenler, 1 metrelik sosyal mesafe kuralına uymadı.

        Pazar girişlerinde polis ve zabıta ekiplerinin tek tek uyarıları ve maske dağıtımına rağmen bu uyarıları kulak arkası eden vatandaşların rahatlıkları hayret içinde bıraktı. Zabıta, pazar içerisinde esnafa maskesiz, eldivensiz bulunmamaları için sık sık anons yaptı. Sosyal mesafe kuralına vatandaşlar uymayınca zabıta ekipleri semt pazarının girişini kapatarak alışveriş için gelen vatandaşları sırayla içeriye aldı.

        Zabıta ekiplerinin sıra oluşturmasının ardından semt pazarı girişinde uzun kuyruklar oluştu. Pazarda sosyal mesafeye kimsenin uymadığını kaydeden Nejat Kavlak, “Kimse kesinlikle sosyal mesafeye uymuyor. İnsanlar haddinden fazla iç içe. Virüsü falan hiç dinledikleri yok. Sadece gıda alayım karnımı doyurayım, aç kalmayım. Sağlıklarını hiç kimse düşünmüyor” dedi. Bayrampaşa semt pazarındaki sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşların yoğunluğu ise havadan görüntülendi.

        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ