Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Benedict Cumberbatch şimdi de zengin bir playboy oldu

        Uhh! Belli ki bu adam çok can yakacak! diyerek konuya girelim... Benedict Cumberbatch bu sefer alışılmışın dışına çıkarak aristokrat bir playboyu canlandıracak. Güneş gözlükleri ve öteki elinde sarkan sigarasıyla Cumberbatch belli ki Patrick Melrose rolüne fazlasıyla kaptırmışa benziyor.

        Edward St. Aubyn'ın kitaplarından uyarlanan dizide her bölümde ayrı bir konu işlenecek. 1960'lı yılların New York'undan 2000 yılların İngiltere'sine kadar uzanan bir dönemde karakterlerin yaşamındaki önemli anlara dokunuluyor. Patrick Melrose'un çalkantılı yaşamında henüz çocuk yaşlardayken uğradığı baba istismarından kötü aile ilişkilerine, uyuşturucu kullanımından kendini toparlamasına kadar çok geniş bir alanda dizi ilerleyecek.

        Dizide göz dolduran bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Benedict Cumberbatch'ın haricinde ayrıca Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh, Anna Madeley, Allison Williams ve Blythe Danner gibi oyuncular da yer alıyor. Gelecek yıl ekranalra gelmesi planlanan dizinin prodüksiyonunda ise Sky Atlantic ve Showtime bulunuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ