Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'ın Valerien Ismael planı! Ismael kimdir, kariyeri - Spor haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'de üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş, takımı 46 yaşındaki Valerien Ismael'e emanet etmek istiyor. Son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Fransız teknik direktör ile anlaşma aşamasına gelindi.

        Şu anda herhangi bir takım ile sözleşmesi bulunmayan Ismael ile yapılan görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Siyah-beyazlı idarecilerin müzakerelerde anlaşma sağlanması halinde Ismael’i 1 hafta içinde İstanbul’a davet edeceği belirtiliyor.

        Fransız teknik adam ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak siyah beyazlılar, Süper Lig’in 31. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçına yeni teknik adamı ile çıkmayı planlıyor.

        REKLAM

        BAŞKAN ÇEBİ'NİN KARARI BEKLENİYOR

        Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Valerien İsmael ile yapılan görüşmelerde anlaşma noktasına geldi. Siyah-beyazlılarda son kararı başkan Ahmet Nur Çebi verecek.

        VALERIEN ISMAEL KİMDİR?

        Futbolculuk kariyerinde Fransa, İngiltere ve Almanya liglerinde forma giyen Valerien Ismael, futbolu bıraktığı Hannover'de profesyonel yönetici olarak görev aldı.

        2009-2011 yılları arasında yöneticilik yapan ve ardından teknik adamlığa adım adan Ismael, Hannover'in rezerv takımını 2 yıl çalıştırıp ardından Wolfsburg'un rezerv takımının başına geçti. Buradaki 1 sezonluk tecrübesinin ardından önce Nürnberg'i ve daha sonra da Wolfsburg'u çalıştıran Valerien Ismael, ardından Almanya'nın dışına çıktı ve Yunanistan ekibi Apollon'la anlaştı.

        Temmuz ayında başlayan Yunanistan macerası ağustos ayında sona eren 46 yaşındaki teknik adam, bir sezon sonra ise Avusturya ekibi LASK'ın teknik direktörü oldu. LASK'ta beklenenin üzerinde bir performans sergileyen Ismael, ardından ise Ada'nın yolunu tutarak Barnsley ile anlaştı.

        ÜÇLÜ SAVUNMA OYNATIYOR

        Bu sezon başında West Bromwich'le anlaşan Valerien Ismael, Championship'e iyi başlasa da sezonun geri kalanında beklentinin altında kaldı ve şubat ayında görevinden alındı. 3-4-3 sistemini tercih eden Fransız çalıştırıcı konusunda Başkan Ahmet Nur Çebi'nin kararı beklenirken, siyah-beyazlı ekibin diğer alternatifi ise uzun süredir gündemde olan Daniel Farke.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ