Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belli oluyor! Valerien Ismael mi İbrahim Üzülmez mi? - Son dakika Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Hatayspor beraberliği ile 2. sıra iddiasından iyice uzaklaşan siyah-beyazlılarda teknik direktör Önder Karaveli eleştiri oklarının hedefi olurken yönetim de yeni hoca için harekete geçmişti.

        Sportif direktör Ceyhun Kazancı, son olarak Valerien Ismael ismini gündemine aldı. Kazancı, en son Championship'te West Bromwich'i çalıştıran ve kısa süre önce görevinden ayrılan Fransız çalıştırıcı ile anlaşma noktasına gelirken başkan Ahmet Nur Çebi'nin kararı bekleniyor.

        İBRAHİM ÜZÜLMEZ SESLERİ

        Siyah-beyazlılarda Şenol Güneş'in göreve gelmesi halinde yardımcılarından biri olacağı konuşulan İbrahim Üzülmez'in de gündeme geldiği ifade edildi. Kalan 8 haftada Üzülmez'in takımı çalıştırıp sonrasında görevi Güneş'e devredebileceği vurgulandı.

        REKLAM

        ÇEBİ, STADA GELDİ!

        Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör konusunun masaya yatırılacağı kritik toplantı için Vodafone Park'a geldi. Önümüzdeki saatlerde Beşiktaş'ta yeni hocanın belli olması bekleniyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ