Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (15 Temmuz 2018) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezon öncesinde kadrosunu bir santrfor alarak güçlendirmek isteyen siyah-beyazlıların, İranlı golcü Karim Ansarifard ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Yunanistan'ın önde gelen internet sitelerinden Contra, Beşiktaş'ın Karim Ansarifard ile anlaştığını ve İranlı forvetin İstanbul'daki yeni kulübüne imza atmak için haber beklediğini iddia etti.

        2

        Şu anda Barcelona'da tatilde bulunan İranlı oyuncunun yarın başlayacak olan Olympiakos kampına katılma konusunda halen çekimser olduğu iddia edildi. 2020 yılına kadar Yunan temsilcisiyle sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli 4 milyon Euro olarak görünüyor.

        3

        İranlı golcü Karim, Rusya'daki Dünya Kupası'nda boy göstermişti. Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen Karim Ansarifard senelik 400 bin Euro kazanıyor. (Fotomaç)

        4

        LİMA ÖNERİLDİ

        Beşiktaş'ta 10 numaraya sürpriz isim: Fabio Lima Beşiktaşlı işadamı Mansimov'un himayesinde olan menajer Kamdan Kerimov, yönetici Metin Albayrak'a; Dubia'nin Al Wassl takımında forma giyen Fabio Lima'yı önerdi.

        5

        Geçen sezon 19 gol ve 6 asist yapan ve Talisca'ya benzeyen özellikleriyle öne çıkan 24 yaşındaki 10 numaraya siyah-beyazlı formayı giydirebileceğini söyledi. Oyuncunun Dubai'de forma giymesinin göz korkutmamasını, pek çok oyuncunun artık Arap liglerinden Avrupa'nın önemli liglerine gittiğini anlattı. (Fotomaç)

        6

        ADVİNCULA GÜNDEMDE

        Meksika basını, Beşiktaş yönetiminin bir dönem Bursaspor'da oynayan ve şu anda Meksika Ligi takımlarından Tigres forması giyen sağ bek Luis Advincula'yı gündemine adldığını ileri sürdü. 28 yaşındaki sağ bek için Rus ve İspanyol ekiplerinin de devrede olduğu iddia edildi.

        7

        AYEW AŞKI DEVAM EDİYOR

        Siyah-beyazlılar yıldız futbolcu Andre Ayew için görüşmelerini sürdürüyor. Hücumun her iki kanadında ve forvet arkasında oynayabilen Ganalı futbolcu ile Fenerbahçe de ciddi şekilde ilgileniyor. (Takvim)

        8

        BONY'DEN KÖTÜ HABER

        Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Wilfried Bony, önümüzdeki sezonu Swansea City'de geçirmek istiyor. Fildişili futbolcu, Beşiktaş'ın teklifine rağmen önümüzdeki sezon Premier Lig'de oynamak istiyor.

        9

        Siyah-beyazlılar'ın Bony'nin menajeriyle ve kulübüyle daha önce temas kurduğu belirtildi. Tecrübeli forvet, geçtiğimiz sezon Swensea formasıyla çıktığı 15 karşılaşmada 2 gol atmıştı. (BBC)

        10

        VİDA İÇİN YENİ TEKLİF

        Liverpool, Vida için yaptığı 15 milyon euroluk teklifi 20’ye yükseltti. Finali izlemek için Moskova’ya giden Başkan Orman görüşmeleri bizzat yürütüyor. Hırvat stoperin Beşiktaş’a dönmesi artık zor.

        Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Premier Lig’de forma giyecek. Everton ve Tottenham’ın talip olduğu oyuncuya en iyi teklifi Liverpool vermişti.

        11

        Yönetim de bu paraya oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. Gelen tekliflerle bizzat ilgilenen ise Başkan Fikret Orman. Bugünkü final için Moskova’da bulunan Fikret Orman’ın, burada Vida’nın satışı konusunda da bazı görüşmeler yapması bekleniyor. (Akşam)

        12

        FABRİ KALIYOR

        Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Fabri, tekliflere rağmen, takımda kalacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, İspanyol file bekçisinin mutlaka kadroda tutulmasını istedi. Fulham'ın 30 yaşındaki oyuncu için yaptığı 7 milyon pound'luk teklifi değerlendirmek için süre isteyen yönetim, Güneş'in vetosu sonrasında bu transfere onay vermekten vazgeçti.

        13

        Şenol Güneş, bu transfer bedeliyle aynı kalitede başka bir kaleci bulamayacaklarını düşünerek Fabri'nin takımda kalması yönünde rapor sundu. Fabri, 2017-18 sezonunda Süper Lig'deki 34 maçın tamamında ilk 11'de oynadı. (Fanatik)

        14

        Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın tekliflerin olduğunu doğrulayarak, "Belki bir değişim olabilir" dediği kaleci Harun Tekin için Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği iddia edilmişti. Fabri'nin kalması durumunda Harun Tekin'in transferinin gerçekleşmesi beklenmiyor.

        15

        ADRİANO'YA ÇİN'DEN TEKLİF

        Neredeyse bütün yıldızlarına transfer teklifi gelen Beşiktaş'ta Adriano'ya Çin'den yeni bir teklif geldiği öne sürüldü. Beşiktaş Yönetimi'nin bu teklifi henüz açıklamadığı ama gelişmelerin yakından izlendiği öne sürüldü. Ancak Siyah-Beyazlı yönetimin Adriano'yu takımda tutmayı planladığı iddia edildi. (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ