Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta transferde atağa kalkıyor! Weghorst, Muleka, Emrecan Uzunhan'da son durum... - BJK son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, yarın başlayacak Avusturya kampı öncesinde transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Siyah-beyazlılar, Wout Weghorst'u açıklamak için artık son düzlüğe girdi.

        3

        Oyuncuyla 2.7 milyon Euro maaş ve bonuslar konusunda anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, satın alma opsiyonu için de Burnley ile son detayları konuşuyor.

        7

        Kulübü Standart Liege'in Burnley'e satmak için her konuda anlaşmaya vardığı Kongolu futbolcu, İngiliz ekibiyle ise el sıkışmadı.

        8

        Liege, 4 milyon Euro bonservise evet dese de yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan Muleka için Beşiktaş adına yeniden umut ışığı doğdu.

        9

        Burnley'ye göre daha yıllık ücret konusunda önde olan Beşiktaş'ın bu transfer için yeniden devreye girdiği belirtilirken Liege ile yeniden görüşme yapılacak.

        13

        Siyah-beyazlılar, bir süredir peşinde olduğu Emrecan Uzunhan için İstanbulspor ile yaptığı görüşmelere bu hafta son şeklini verecek.

        14

        21 yaşındaki oyuncu için temaslar olumlu ilerlerken para artı takas ile bu transferin çözülmesi bekleniyor.

        15

        Emrecan'ın da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı ifade edilirken iki başkanın yapacağı son görüşmede transfer netlik kazanacak.

        19

        İki taraf arasında ödeme planı konusundaki anlaşmazlık sürerken Alman ekibinin Beşiktaş'ın bonservisi peşin ödeyin talebine henüz onay vermediği bildirildi.

        20

        Transferin geleceği belirsizliğini korurken Rıdvan'ın da Avusturya kampına katılacağı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ