Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik merkeze bağlı Yeniköy'de üretim yapan çiftçi kadınlar, Bilecik Belediyesi'nde ağırlandı.

        Yeniköy'de üretim yapan çiftçi kadınlar, Yeniköy Muhtarı Abdullah Keskin ile birlikte Bilecik Belediyesi'ni ziyaret etti. Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediyede gerçekleşen ziyarette Yeniköylü çiftçi kadınlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Kadınların tarımsal üretimde üstlendiği role dikkat çeken Başkan Subaşı, üretimin ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Melek Mızrak Subaşı, "Toprağa emek veren, üretimi ve dayanışmayı büyüten kadınlarımızla bir arada olmak bizlere de güç verdi. Nazik ziyaretleri ve içten sohbetleri için her birine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

        Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler