Bingöl'deki kazada bilanço ağırlaşıyor: Babadan sonra oğlu da hayatını kaybetti
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bilanço ağırlaştı. Kazada ağır yaralanan Kerim Kayuntu da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kaza, öğle saatlerinde BingölGenç kara yolunun 10’uncu kilometresinde meydana gelmiş, 34 AKS 487 ile 78 AG 598 plakalı otomobillerin çarpışması sonucu 5 kişi yaralanmıştı. Yaralılar ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ağır yaralılardan Aydın Kayuntu (55) hayatını kaybetmişti. Kazada ağır yaralanan ve tedavisi hastanede süren Aydın Kayuntu'nun oğlu Kerim Kayuntu da (22) doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.
Yaralıların hastanede tedavisi sürerken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.