Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Ligi takımlarından Solhan Spor, geçen sezon da kadrosunda yer verdiği Muhammed Delibaş’la yeni sezon için de anlaşma sağladı.

        Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, Burak Hazırol’dan sonra ikinci iç transferini de gerçekleştirdi.Bu kapsamda kulüp Muhammed Delibaş’la yeni sezon için anlaşma sağladığını duyurdu.

        Bugüne kadar 10'uncu transferlerini tamamladıklarını belirten Kulüp Başkanı Sebahattin İslamoğlu, “Efeler Ligi 20202021 sezonu hazırlıklarımız devam ediyor. Libero, pasör ve pasör çaprazı transferlerimizi tamamlamıştık. Diğer mevkiler için de transfer çalışmalarımız devam ediyor. Geçen sezon başarımıza katkı sunan ekibimizden Burak Hazırol’dan sonra smaçör Muhammed Delibaş ile de anlaşarak ikinci iç transferimizi gerçekleştirdik"dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler