Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezinde bulunan ekmek fırınlarını denetledi.

        Bitlis Belediyesi Belediye Zabıta ekipleri tarafından kent merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında gramaj denetimi yapıldı. Bitlis Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kent merkezinde faaliyet gösteren ekmek fabrikalarında üretilen ürünlerin gramajları kontrol edilerek, kurallara uyulup uyulmadığı konularında denetimler yapıldı.

        Yapılan denetimlerler hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Nazım Özdemir, ”Belediye zabıta ekiplerimiz tarafından kent merkezinde faaliyet gösteren fırınlarımızda yapılan denetimlerde hiçbir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Bu konuda hassasiyet gösteren ve vatandaşlarımıza sağlıklı ürünler sunan fırıncı esnafımıza teşekkür ediyor, bu çalışmaların devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler