Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Blake Lively: Ryan Reynolds, nerede olursa olsun eve koşa koşa geliyor - Magazin haberleri
        1

        'Gossip Girl' dizisinde canlandırdığı 'Serena' karakteri ile yıldızı parlayan Blake Lively, 10 yıl önce meslektaşı Ryan Reynolds ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde Reynolds ile dördüncü çocuklarına kavuşmaya hazırlanan Lively, eşinin onur ödülü aldığı gecede konuşma yaptı.

        2

        American Cinematheque Ödülleri'ne katılan Blake Lively, gecede onurlandırılan eşine ödülünü kendi elleriyle takdim etti. Ünlü oyuncu, konuşmasında eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

        3

        "DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDA DA OLSA EVE KOŞA KOŞA GELİYOR"

        Blake Lively, "Şimdi ben ve kızlarımız onun eviyiz. Dünyanın öbür ucunda da olsa sokağın başında da olsa eve koşa koşa geliyor" ifadelerini kullandı.

        4

        Eşinin setten çıkıp hemen eve geldiğini ve kimi zaman üzerinde sahte kan veya yara içinde olduğunu ifade eden Lively, "Bu adam eve öyle bir koşuyor ki inanamazsınız!" diye konuştu.

        5

        Blake Lively, 'Deadpool' ve 'Free Guy' yapımlarıyla popüler olan Ryan Reynolds ile 2012 yılında dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin; James (7), Inez (5) Betty (2) adında üç çocuğu var.

        6

        "BİRBİRİMİZİN SEVGİLİSİ DEĞİLDİK"

        Lively ile Reynolds, 'Yeşil Fener' filminin setinde tanışmıştı. Ryan Reynolds, daha önce ilişkilerine dair, "Arkadaş olduk, dost olduk. Bir buçuk yıl sonra iki çift birlikte yemeğe çıktık ama birbirimizin sevgilisi değildik" demişti.

        Fotoğraflar: AP, Reuters, Splash News

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ