Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Boca Juniors taraftarından görkemli uğurlama! - Futbol Haberleri
        1

        İspanya'nın Madrid şehrinde Santiago Bernabeu'da oynanacak Copa Libertadores final ikinci ayağı maçı öncesinde Boca Juniors taraftarlarından takımlarına görkemli bir uğurlama geldi.

        2

        2-2 biten ilk maçın rövanşı öncesinde River Plate taraftarlarının Boca Juniors ekibini taşıyan otobüsü taşlaması üzerine müsabaka ertelenmişti.

        3

        Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) Başkanı Alejandro Dominguez, Paraguay'ın başkenti Asuncion'da yaptığı basın toplantısında Libertadores kupası final maçının 9 Aralık'ta İspanya'da Real Madrid'in sahasında oynanacağını açıklamıştı.

        4

        Arjantin basınında yer alan haberlere göre karşılaşma öncesinde Boca Juniors kafilesini taşıyan takım otobüsü, Estadio Monumental girişinde River Plate taraftarının taşlı saldırısına uğramıştı. Bu esnada takım otobüsüne biber gazı atıldığı da belirtilmişti.

        5

        TNT Sports'un haberine göre Boca Juniors forması giyen oyunculardan Pablo Perez, kırılan cam parçaları nedeniyle gözünden yaralandı ve sağlık merkezine götürülmüştü.

        6

        Boca Juniors'un yıldızlarından Franco Jara'nın da cam kesikleri nedeniyle yaralandığı, futbolculardan Carlos Tevez, Ramon Albila, Edwin Cardona ve Agustin Amendra'nın da biber gazından etkilenerek soyunma odasında istifra ettikleri de kaydedilmişti.

        7

        Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de bir araya gelen yüzlerce Boca Junios taraftarı, takımlarını Libertadores Kupası final maçı ikinci ayağı için Madird'e uğurladı.

        8

        Boca Juniors ekibinin stadyumu Estadio Alberto J. Armando, bilinen adıyla La Bombonera Stadyumu yakınındaki Lezama Parkı'nda (Parque Lezama) toplanan taraftarlar Boca Juniors bayrağı açtı.

        9
        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ