Abant'ta sonbahar güzelliği havadan görüntülendi
BOLU'da sonbaharın gelişiyle birlikte sararan yapraklar ve yöreye özgü açan çiğdem çiçekleri, Abant Gölü Milli Parkı'na renk kattı.
BOLU’da sonbaharın gelişiyle birlikte sararan yapraklar ve yöreye özgü açan çiğdem çiçekleri, Abant Gölü Milli Parkı'na renk kattı. Eşsiz manzara dron ile havadan görüntülendi.
Yılın her mevsimi yerli ve yabancı tatilcilerin uğrak noktalarından olan Abant Gölü Milli Parkı'nda ormanlarda sonbaharın izleri görülmeye başlandı. Yeşilin her tonunu barındıran ormanlarla çevrili milli parkta, sararmaya başlayan ağaçlar renk cümbüşü oluşturdu. Milli parktaki eşsiz manzara dronla görüntülendi. Göl çevresindeki çayırlarda mavi çiçekleri ile açan yöreye özgü Abant çiğdem çiçekleri de milli parka renk kattı.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.